Scooterrijschoollook.nl

Rijschool Look - Haal je scooter rijbewijs & Scooter theorie

Scooter Rijbewijs

Scooter rijschool Look

Behaal je scooter rijbewijs

Op het moment dat je zestien jaar oud wordt heb je de mogelijk om te gaan rijden op een scooter of bromfiets. Je moet daarvoor wel je rijbewijs halen. Er moet zowel een theoretisch- als een praktisch examen met succes worden afgelegd. 

Wil jij ook je rijbewijs gaan halen? Rijschool Look beschikt over een ervaren instructeur die zorgt voor de juiste begeleiding zodat jij gegarandeerd in korte tijd je scooter rijbewijs in handen hebt. Een groot voordeel van onze rijschool is dat wij niet aan wachtlijsten doen. Als je je vandaag nog inschrijft kun je al snel starten met lessen!

Profiteer van onze all-in pakket

Wanneer je je scooter rijbewijs wilt gaan halen, heb je de keuze uit diverse lespakketten die wij aanbieden. Het is ook mogelijk om een persoonlijk pakket samen te stellen, zodat het altijd bij je past. Al onze pakketten zijn in ieder geval all-in. Dat betekent dat de scooterhuur is inbegrepen, maar ook de kosten om je eigen in te schrijven en natuurlijk de kosten voor de verzekering. Het is niet nodig om je eigen helm mee te nemen, die krijg je gewoon van ons te leen. Zo hoef je nergens aan te denken en kun je zonder zorgen de scooter opstappen.

Het praktijkexamen

Als je voldoende lessen hebt gevolgd en beide partijen zijn ervan overtuigd dat jij klaar bent voor het praktijkexamen zul je met een examinator van het CBR op pad gaan. Tijdens de rit heb je een portofoon bij je waarmee je met de examinator kunt communiceren. Er wordt altijd gestart met een aantal vragen over de scooter zelf. Hier hoef je je geen zorgen over te maken, want je hebt immers je theorie al behaalt en daarnaast nemen wij dit ook regelmatig met je door, zodat je het niet kunt vergeten. Zodra je de weg op gaat zal de examinator achter je aan rijden. Je zult zo nu en dan instructies horen die je op zult moeten volgen. De examen duurt ongeveer drie kwartier. Na afloop zul je direct te horen krijgen of je geslaagd of gezakt bent. Heb je goed nieuws ontvangen? Gefeliciteerd! Je kunt dan direct naar het gemeentehuis toe om je rijbewijs aan te vragen. Wij wensen je een heleboel veilige kilometers toe.

Dit is waarom je kiest voor Rijschool Look

Er zijn natuurlijk meerdere rijscholen in de buurt te vinden maar we willen je graag overtuigen om te kiezen voor Rijschool look. We hebben jarenlange ervaring met het opleiden van leerlingen en hebben dan ook een hoog slagingspercentage. We nemen graag uitgebreid de tijd voor je, zodat je zo min mogelijk spanning hebt. Dat zorgt ervoor dat jij met veel zelfvertrouwen op de weg rijdt waardoor je nauwelijks fouten maakt. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en haal razendsnel je scooterrijbewijs!

Scooter rijbewijs Breda

Lenteaanbieding

Geldig tot 1 juli 2024

Wil jij genieten van je scooter (bromfiets) rijbewijs in de lente? Maak dan nu gebruik van een speciale lenteaanbieding bij Scooter Rijschool Look!

Bromfiets compleet:

Nu voor maar: €399,-

WhatsApp whatsapp